Medlemmer kan trene alle dager fra 05.00-24.00

Vi er bemannet man-fre 10-15

Telefon 77680229

e-post post@komiform.no

 


Banner
Online booking informasjon

Vår online booking er en tjeneste til våre kunder som hjelper deg å reservere plass på våre gruppetreninger. Bookingen åpner kl 21:00 på kvelden før det er fire dager til timen. Online bookingen finner du ved å klikke på knappen Online booking oppe til høyre på vår nettside, eller ved å klikke på knappen under:

Online booking

Registrering

Har du ikke benyttet deg av tjenesten tidligere må du aktivere denne først. Dersom du har registrert mobilnummeret hos oss kan du trykke på knappen "Hent passord" og legge inn ditt mobilnummer. Du vil deretter motta en SMS med passord for pålogging. Dette passordet kan du endre etter pålogging om du ønsker det. Mobilnummer og passord må benyttes for å logge inn ved alle påmeldinger så det er en fordel å endre passordet til noe du selv husker.

Innlogging

Du må være innlogget for å kunne melde deg på og av gruppetimer. Innlogging skjer ved å klikke på "Logg inn" og legge inn ditt mobilnummer som brukernavn og ditt passord.

Glemt passord

Har du glemt ditt passord kan du få det tilstendt et nytt passord på SMS. Klikk i så fall på "Hent passord" og skriv inn ditt mobilnummer.

Reservasjon av timer

Når du har logget inn kan du reservere plass på de timene du ønsker. Når du er logget inn vil du se ditt navn over selve timeplanen.

Timeplanen viser alle timer ved Kom i form. Ved siden av hver time vises en knapp du kan trykke på. Du vil deretter får opp en melding om reservasjon av time med informasjon om timen. For å reservere plass må du så trykke på knappen Reserver. En bekreftelse om reservasjon vises. Du kan også velge om du ønsker å bli påminnet om reservasjonen du har gjort ved å krysse av før du klikker Reserver. Da vil du motta en SMS før timen starter. Tjenesten vil belaste din mobilregning iht. priser oppgitt ved reservasjon.

Reservasjonen vil vises på timeplanen, samt på Min side.
Dersom en time er fulltegnet og du ønsker å bli satt på venteliste for den gjeldende timen må du ta kontakt direkte med Kom i form.

Sletting av reservasjon

Ønsker du å slette en reservasjon må du først logge inn og deretter velge knappen Min Side. Du vil da få opp listen over gjeldende reservasjoner og har mulighet til å klikke Slett til høyre for timen. Du får da opp et vindu hvor du må bekrefte slettingen.

Sletting av reservasjon må gjøres senest 3 timer før timen starter. Vi ser jo helst av avmelding skjer så tidlig som mulig slik at de som venter på plass får lengst mulig tid til å planlegge. Reservasjoner som det ikke registreres oppmøte for og som ikke blir slettet innen fristen vil bli fakturert et gebyr på kr. 50,- + fakturagebyr.

Min side

Min side gir deg oversikt over alle reservasjoner, både fremtidige og gamle. I tillegg finner du muligheten for å endre passord. På Min side vil også informasjonen lagret om deg, dvs. mobilnummer, kundenr og e-post oppgis.

SMS booking

Kom i form tilbyr også mulighet for å reservere timer via SMS melding. Tjenesten koster kr. 3,- som vil bli belastet din telefonregning.

For å benytte SMS booking må du være aktivert på online bookingen, og ha lagret ditt mobilnummer i vårt system.

Send en melding med kodeord "KIF" fulgt av mellomrom og koden for den timen du ønsker å melde deg på til 1933. Se online booking eller timeplan for korrekt kodeord for den timen du ønsker å melde deg på.

Eksempel: Dersom du ønsker å melde deg på timen Corebar på mandag kl 19:30 skriver du følgende melding: "KIF coman2" til 1933. Du vil motta en kvittering på SMS for reservasjonen. Ønsker du å melde deg av denne timen sender du følgende SMS: "KIF coman2 avlys" til 1933.

For SMS booking gjelder det at du må være oppdatert på gjeldende koder for de timene du ønsker å melde deg på. Dersom det kommer endringer på timeplanen kan kodene for enkelte timer endre seg.

Timeplan på SMS:

Send 'KIF plan' til 1933 – du mottar da dagens timeplan med sms-koder og info om fulle timer.

Eventuelt KIF plan {dagnavn}  eks: send KIF plan tor til 1933 for torsdagstimeplanen

Timeplanen gir sms-koder + melding om timer som er fullbookede.

Pris pr. SMS: kr.3,-

Online booking

 

 

 

Kom i form Tromsø AS
Strandtorget 1, 3.etg
Pb. 993, 9260 Tromsø
Org. nr: 963 412 320

Bedrift:
Kunder eller ansatte: Lei vår relax!
Bedriftsavtale på trening

Privat:

Online booking
Spesiell anledning? - lei vår relax